kari2
5-års jubileum av klinikken!
08.05.2017

– Å starte for meg selv har vært en opptur siden dag én. Å få være med på å gi mennesker bedre selvfølelse gjør jobben veldig givende, sier Kari. Hun er kosmetisk sykepleier og driver sin egen klinikk på Lura i Sandnes. I år fyller klinikken fem år.

Kari har drevet sin egen klinikk i snart fem år. Totalt har hun 12 år som kosmetisk medisinsk behandler bak seg. Hun er gradert som  «Spesialist med anatomispesialisering» fra legemiddelselskapet Galderma, og veggene er prydet med ulike diplomer fra fullførte spesialistkurs.

– Kundene er opptatt av høy kvalitet. De skal føle seg trygge på at de har kommet til en godt kvalifisert behandler når de skal få utført medisinske behandlinger. Behandlere som fører merkene Restylane og Radiesse er garanert kurset av legemiddelselskapet og har nødvendig kunnskap om produkt, prosedyre og anatomi.

Det er strenge regler for bruk av toksiner, og også her er god kunnskap og kursing et must.

De fleste kundene er kvinner, men Kari har også menn som kommer regelmessig. Aldersgrensen er 18 år, men de aller yngste er i fåtall.  De fleste kommer til behandling først når de begynner å se merkbare aldersforandringer. Ikke alle vet at toksiner og fillers virker forebyggende på aldring av huden.

– Jeg anbefaler fuktbehandlinger med restylane allerede fra 30 årsalderen. Da boostes hudkvaliteten, og huden holder seg spenstig og vital lengre,  sier Kari.

Kari tilbyr gratis konsultasjon til de som er interesserte i å få en personlige veileding.