chalo-garcia-KUUpHQ46vf0-unsplash
Diskret leppebehandling for naturlig fukt og gjenoppbygging 👄
13.10.2020

Jeg opplever at mange tror at leppebehandlinger med fillers alltid innebærer en vesentlig forstørrelse av leppene, og da gjerne med et andeliknende resultat som ser mindre flatterende ut. Dette er en stor misforståelse!

Med Restylane kan vi lage akkurat det resultatet du ønsker deg! Restylane har ulike produkter med ulike egenskaper. I sortimentet finner vi softe naturlige produkter som gir minimalt med volum og som fukter opp leppevevet på en meget diskret måte. Hvordan leppene blir seende ut, avhenger av type produkt som er valgt, behandlingsmetode og hvor mye produkt som fylles i.

Voksne damer føler ofte at alderen vises best i den nedre delen av ansiktet, og da spesielt munnpartiet. Leppene-som kanskje i yngre dager var fyldige- er skrumpet inn og ser «tomme» og tørre ut. Ved å tilsette ørlite filler og følge leppenes naturlige form, får de en helt minimal volumøking. Derimot ser de betraktelig mer fuktige og spenstige ut!

Mange kvinner mister også volum i området rundt selve munnen. Her kan det også utgjøre stor forskjell å fylle diskret volum. Denne behandlingen er svært foryngende uten at det ser kunstig ut!

Book gjerne time for konsultasjon og personlig veileding!