242747815_844569269571946_8181395646203240566_n
FILLERE FØR OG NÅ.
14.10.2021

Fokus på kunnskap, trygget og anatomiforståelse har vært et satsingsområdet de senere år. Galderma - legemiddelselskapet som eier Restylane- har lagt lista høyt når det kommer til å utdanne sine samarbeidspartnere, og tenker kvalitet på alle nivå.

Bruken av fillere har eksplodert de senere årene. Fra å være noe de færreste av oss gjorde, er det nå blitt en nokså vanlig prosedyre.

Da jeg startet min karriere innenfor kosmetisk medisin tilbake i 2005, var Restylane da som nå den ledende hyaluronsyrefilleren på markedet. Restylane var den første av sitt slag, den mest brukte og den best dokumenterte.
Men det var ikke så mange produkter å velge mellom i Restylane familien. Vi hadde heller ikke like stor kunnskap om ulike indikasjoner som kunne behandles eller hvordan det evt skulle gjøres. 
Stort sett gikk det i leppeforstørrelse og de nasolabiale foldene den gang (foldene fra nese ned mot munn). 

l dag er indikasjonene nesten uendelige. Vi kan behandle både ansikt og kropp. Vi jobber på en mer skånsom måte enn vi gjorde før, og vi tenker hele tiden helhet og harmoni.  Vi kan forynge et ansikt uten at det ser behandlet ut, og selve hudkvaliteten kan vi også gjøre store forbedringer på. 

I tillegg har det kommet flere fantastiske tilskudd i Restyanefamilien! Det unike er at vi har 2 ulike teknologier å velge mellom, og totalt 10 ulike produkter. Dermed finnes det et optimalt produkt for enhver indikasjon, person og hudtype. 

Fokus på kunnskap, trygget og anatomiforståelse har vært et satsingsområdet de senere år. Galderma - legemiddelselskapet som eier Restylane- har lagt lista høyt når det kommer til å utdanne sine samarbeidspartnere, og tenker kvalitet på alle nivå. Alle som fører Restylane må være enten lege, tannlege eller sykepleier. Man må kurses av Galderma, og testes både teoretisk og praktisk. Det er utviklet identitetskort som Restylanebehandlerne skal gå med , der også  behandlerens kompetansenivå skal stå. Kortene gjør at du som kunde er sikker på at behandleren din har medisinsk faglig utdannelse og er kurset i Restylane produktene.

Restylane er det naturlige valget når det kommer til hudforbedring :-)