IMG_9705
Hudpleiefavoritter!
01.10.2021

Her er beskrivelse på hudpleieproduktene i pakken som loddes ut i konkurransen som går på FB frem til 7. oktober. Se min FB side her for å delta - https://www.facebook.com/karibjellandas

IS CLINICAL Extreme Protect spf 30
En mykgjørende og fuktighetsgivende dagkrem med UV-beskyttende SPF 30.

Det er kliniksk bevist at denne solkremen beskytter huden din mot skader i de dypeste hudlagene. Med vår nyeste Extremozyme teknologi yter EXTREME PROTECT SPF30 en ekstremt effektiv DNA-beskyttelse. Potente botaniske antioksidanter som E-vitamin, olivenbladekstrakt og Centella Asiatica er kombinert med Extremozymes og SPF-aktive stoffer for å gi en enestående beskyttelse.

IS CLINICAL WHITE LIGHTNING.
Hudpleie fra IS Clinical med målrettet pigmentreduksjon, resultatorientert lysning og antioksidant beskyttelse!

WHITE LIGHTENING SERUM
White Lightening Serum er en avansert lysnende formel som er designet for å sikkert og effektivt lysne huden og hjelpe med å redusere forekomsten av hyper-pigmentering. Utover det hjelper de kraftige botaniske syrene å minske forekomsten av fine linjer og rynker, glatte ut hudens tekstur og lindre acnesymptomer. Anbefales til bruk om natten.

WHITE LIGHTENING COMPLEX
White Lightening Complex er et hudlysnende kremet serum. Ved hjelp av nye vitenskapelige formler reduseres forekomsten av alle typer hyper-pigmentering. Produktet inneholder potente antioksidanter, naturlige fuktighetskilder og blandede fruktsyrer som hjelper med å glatte ut fine linjer, samt skape en kontrollert eksfoliering. Produktet stimulerer også produksjon av nytt kollagen. Kan brukes både dag og kveld.

IS CLINICAL, CLEANSING COMPLEX
Cleansing Complex er en bestselger blandt iS Clinicals produkter.
Cleansing Complex en rensegele som kombinerer aktive botaniske næringsstoffer, antioksidanter samt mildt eksfolierende ingredienser som både rengjør, dyprenser og fukter huden 💧 Føles silkemyk å smøre på. Den er PH - balansert og passer til alle hudtyper.

IS CINICAL, REPERATIVE MOISTURE EMULSION
Denne lette men rike emulsjonen er en favoritt blandt iS Clinicals produkter. Den inneholder blandt annet Natriumhyaluronat som tiltrekker og binder vannet i huden opptil 1800 ganger sin molekylvekt samtidig som Kobber Tripeptide tilleggsfaktoren bidrar til å redusere fine linjer og rynker. Huden etterlates fuktet og myk og produktet trenger inn og beskytter innenfra såvel som på overflaten.  
En lett emulsjon som myker opp og tilfører fukt. Reduserer fine linjer og rynker. Trenger inn og beskytter både innenfra og utenfra.