82765886_410479429739981_1285237000181383168_n
Nyhet!! Skin Pen-den nye microneedlingpennen for vakker hud!
27.01.2020

Skin Pen er den første microneedling-pennen i verden som er godkjent av FDA (de amerikanske legemiddelmyndighetene). Det som skiller den fra liknende appatur er fokuset på hygiene og sikkerhet, samt minimal nedetid.

Skin Pen er kliniksk dokumentert effektiv på acnearr. Acnearr er noe av det vanskeligste å behandle i huden. Skin Pen ble lansert i Norge i desember 2019.

Skin Pen virker ved at man påfører huden en kontrollert skade med tynne nåler som stemples ned i hudens øverste lag. Dette vil føre til at hudens egen sårhelingsprosess stimuleres, og det skjer en effektiv gjenoppbygging av vevet. Den nye huden vil bli strammere, og jevnere i struktur og farge enn tidligere.
I tillegg til å bruke Skin Pen på acnearr, er den også ypperlig på pigmenteringer (melasma, solskader), operasjonarr, grå slapp og aldrende hud, fine linjer og ujevn struktur.
Den fungerer på alle hudtyper og hudfarger, og tilpasses individuell hudtilstand.
Alt etter hudproblem og -tilstand, behandler man fra 1-6 ganger med 4 ukers mellomrom.

De fleste tåler å gjennomføre behandlingen uten bedøvelse. Men for de som ønsker bedøvelse, er det mulig å få det i forkant.

Behandlingen har lite nedetid. Umiddelbart etter behandling vil huden være lett rosa til rød, og kan se solbrent ut. Man kan oppleve tørrhet, ru hud, stramming i huden, rødme, kløe, flassing, ømhet og en litt brennende følelse.
Man får med hjem en fuktgel til å smøre på huden på behandlingsdagen, samt en pleiende krem til de neste dagene.
Om man ikke har problemhud, er behandlingen likevel perfekt for deg som vil ha ny glød og vitalitet.