shutterstock_385517167
Trendy å være naturlig
07.09.2017

For de fleste handler ikke kosmetisk hudbehandling om å forandre på utseendet, men om å få tilbake det de har tapt. Sykdom, stress og økt alder kan være årsaker til at man ikke lenger føler seg som en god utgave av seg selv.

Less is more!

Kari mener de fleste har et ganske reelt bilde av eget utseende.
– I Norge er trenden å se naturlig ut, less is more. De fleste ønsker å få frem den beste utgaven av seg selv, uten at det ser behandlet ut, sier hun videre.
Ansikter er ulike, og det er også kundenes behov og ønsker. På klinikken utføres det toksinbehandlinger som glatter ut huden og gir et våknere uttrykk, samt injeksjonsbehandlinger med ulike fyllstoffer som sørger for bedre hudkvalitet, økt volum, skulpturereing av og løft til ansiktet.  Det har skjedd en stor utvikling innen dette fagfeltet de siste årene, og både teknikker og produkter som brukes er av svært høy kvalitet.
De fleste ønsker ikke at det skal synes at de er behandlet; andre ønsker mer synlige endringer.  «Det er min jobb som behandler å sørge for at behandlingen blir optimal for den aktuelle kunden» sier Kari.  «Kunden forklarer hva han eller hun ønsker å oppnå,og sammen blir vi enige om hva som skal gjøres. Det er svært viktig for meg å forstå kundens ønsker, og like viktig er det at kunden får kunnskap om hva behandlingen innebærer, hva som kan oppnås samt forventet resultat. God informasjon vektlegges på min klinikk» forklarer Kari.


Toksiner kan redusere smerter og ubehag

I tillegg til å forbedre og glatte ut huden kan toksiner også redusere spenningshodepine. Toksinene hemmer nemlig nervesignalet til muskelen og får musklene til å slappe av. Kunder som har problemer med anspent kjeve eller gnissing av tenner, får mindre anspente muskler og mindre emaljeskader på tennene etter behandling.En plage som mange har er overdreven svette i armhuler og håndflater. Her er bruk av toksiner helt ypperlig som behandling, og man oppnår å bli så godt som helt tørr etterpå. Farvel til klamme hender og svetteringer under armene!

Kvalitet og trygghet er viktigst for kundene. Kari har drevet sin egen klinikk i snart fem år. Totalt har hun 12 år som kosmetisk medisinsk behandler bak seg. Hun er gradert som «Spesialist med anatomispesialisering» fra legemiddelselskapet Galderma, og veggene er prydet med ulike diplomer fra fullførte
spesialistkurs. – Kundene er opptatt av høy kvalitet. De skal føle seg trygge på at de har kommet til en godt kvalifisert behandler når de skal få utført medisinske behandlinger. Behandlere som fører merkene Restylane og Radiesse er garanert kurset av legemiddelselskapet og har nødvendig kunnskap om produkt, prosedyre og anatomi. Det er strenge regler for bruk av toksiner, og også her er god kunnskap og kursing et must.

Flest kvinner

De fleste kundene er kvinner, men Kari har også menn som kommer regelmessig. Aldersgrensen er 18 år, men de aller yngste er i fåtall. De fleste kommer til behandling først når de begynner å se merkbare aldersforandringer. Ikke alle vet at toksiner og fillers virker forebyggende på aldring av huden. – Jeg anbefaler fuktbehandlinger med restylane allerede fra 30 årsalderen. Da boostes hudkvaliteten, og huden holder seg spenstig og vital lengre, sier Kari. Kari tilbyr gratis konsultasjon til de som er interesserte i å få en personlige veileding.
Klinikken holder til i Nysted-bygget like ved Kvadrat Kjøpesenter. Les mer om klinikken på www.karibjelland.no.