RSB_06_0474_LR_Web_Logo

Restylane

Restylane er et fyllstoff (såkalt filler) bestående av hyaluronsyre som injiseres i huden for å skape volum, forme eller konturere, eller for å behandle rynker og linjer og gi en generell hudforbedring. Restylane er en av verdens ledende fillere og har utallige bruksområder.


Hva er Restylane?
Restylane er en krystallklar gel som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette volum og struktur. Restylane er basert på hyaluronsyre og er den filleren på markedet som ligner kroppens egen hyaluronsyre mest. Derfor er det også minimal risiko for allergiske eller hypersensitive reaksjoner. En rekke kliniske undersøkelser har bevist at skjønnhetsproduktene med Restylane er både effektive og trygge.

Effekten av Restylane
Hudens aldring er avhengig av iboende faktorer som genetisk kode og den biologiske klokken, men også av ytre faktorer eller livsstilsfaktorer som vi alle til en viss grad kan styre. Det er en kjent sak at tobakk, alkohol, solskader og stress får den biologiske klokken til å tikke fortere. For huden er solskader fra ultrafiolett stråling den største trusselen. Produktene med Restylane kan ikke skru tiden tilbake, men de kan forbedre hudens kvalitet ved å gjenopprette fuktbalansen, fylle ut rynker og definere ansiktskonturene.

Behandlingen skreddersys til dine behov, og resultatet er synlig umiddelbart. Restylane er et naturlig skjønnhetsprodukt som ikke inneholder giftstoffer eller påvirker ansiktsuttrykk og mimikk. Det er utført over ti millioner behandlinger med Restylane på verdensbasis.

Enten du trenger å forynge huden, glatte ut rynker eller framheve ansiktskonturer og lepper, har Restylane-produkter som gjør at du både ser bra ut og føler deg vel. Restylane gir umiddelbare og langvarige estetiske resultater.

Effekten av Restylane er synlig øyeblikkelig – og siden det ikke er en kirurgisk behandling, slipper du sykemelding og kan fortsette dine daglige gjøremål med det samme.

Restylane i leppene?
Restylane kan blant annet gi fyldigere og mykere lepper, forstørre og bedre leppekontur.

Andre behandlinger for leppene:
«suremunn» (vende munnviker oppover og unngå «surt utseende»)
«røykelinjer» på overleppe

Andre bruksområder for Restylane
  • Nasolabiallinjer (linjer fra nesevinger ned mot munn)
  • Kinnbein (for mer fylde og ansiktsløft)
  • Øyebrynsløft
  • Nesekorreksjon (for bedret form og profil)
  • Kjevelinje (markering)
  • Hake (få denne mer fremtredende)
  • Generell hudforbedring med fuktprodukt. (Behandlinger med Restylane skinboosters er vitenskapelig dokumentert for å øke hudens kvalitet, og kan brukes til å forynge ansikt, hals, utringing og hender).

Hvordan fungerer det?
En behandling med Restylane tar kun ca. 15–30 minutter. Den utføres ved å injisere Restylane i huden via en tynn nål (for enkelte behandlinger rett under huden) for å fylle ut rynker, tilføre volum, forme ansikt og lepper og forynge huden. Bedøvelse gis dersom du ønsker det.

Bivirkninger
Bivirkningene er midlertidige blåmerker og hevelse i huden. Ikke alle får dette. Det er ytterst sjelden at det oppstår andre typer bivirkninger eller fremmedlegemereaksjoner.

Etter behandling
Resultatet av en behandling med Restylane er langvarig, men ikke permanent, slik at du selv kan velge om du vil opprettholde effekten. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og en nyere klinisk undersøkelse har vist at med bare én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. For å opprettholde effekten i leppene må man normalt ta etterbehandling etter seks måneder.

Hevelse av Restylane?
Etter bruk av Restylane er det vanlig å blant annet få hevelse og blåmerker. Grad av dette er avhengig av hudtype, type behandling og hvor mye stoff som injiseres. Blåmerkene er som vanlige blåmerker og kan ta noe dager før de forsvinner. Slett ikke alle får hevelse, men for de som får dette, er det som regel borte etter et par dager.

Autorisasjonsordning Restylane
En behandling med Restylane krever spesialistkvalifikasjoner. Derfor er det viktig at du velger en behandler med relevant medisinsk bakgrunn i henhold til gjeldende regelverk der du bor, samt at vedkommende er autoriserte og fått opplæring av Q-Med.

Det er spesielt viktig at behandleren har gjennomgått spesialopplæring i de ulike behandlingsteknikkene med Restylane. Q-Med har et behandlerregister, og det er bare behandlere som har fått avansert opplæring og har den relevante erfaring, som innlemmes i dette registeret.

Din behandler skal bære gyldig ID autorisasjonskort fra Q-med. med portrettfoto.