Kosmetisk hudpleie

Ved riktig bruk av kosmetisk hudbehandlinger er det mulig å få huden du ønsker deg – velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon.

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke å informere om disse. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. Du kan også ringe, sende sms eller skrive mail så vil jeg svare på det du måtte lure på. 

Det handler om velvære!

 Jeg har jobbet i faget kosmetisk medisin siden 2005. Les mer om hvilke behandlinger jeg tilbyr i min klinikk.
243499399_280259723742421_6802459471864200373_n

Din trygghet er mitt fokus!

Personlig rådgiving for både menn og kvinner! 
Din trygghet er mitt fokus. Under en konsultasjonstime legger jeg stor vekt på dine ønsker, personlig rådgiving og god informasjon. I etterkant er det en selvfølge for meg å gi deg tett oppfølging om du ønsker det.
kamila-maciejewska-b2bXKspL5MY-unsplash%202
Litt om Restylane
Vil du ha større lepper eller fjerne rynker rundt munnen? Restylane® glatter ut rynker, framhever ansiktskonturene, skaper fyldigere lepper og forynger huden. Restylane er ikke animalsk, og du trenger derfor ikke ta hudtest.
evie-s-vRccXUTZBp8-unsplash%20colorize
Visjon
Min visjon er ganske enkel: At du som kunde skal være fornøyd! Jeg ønsker å gi deg følelsen av å stråle og være den beste utgaven av deg selv, og få den huden du ønsker deg!