Aktuelt%20jubileum

Jubileum - klinikken er 10 år!

Å åpne egen klinikk var noe jeg hadde drømt om en god stund, så da jeg endelig var igang var det en stor milepæl for meg.

Med meg hadde jeg syv års erfaring i bransjen, jeg syntes yrket var veldig givende og jeg trivdes godt med faget.

Motivasjonen og det som drev meg til valget om å starte for meg selv var et ønske om å gjøre en forskjell: optimal behandling, individuell behandling og god tid til den enkelte.

Visjon og målsetting var den samme som da jeg i 2005 valgte en karriere som kosmetisk sykepleier. Og den står for meg etter 10 år med egen klinikk like sterkt: «Jeg ønsker å gi deg følelsen av å stråle og være den beste utgaven av deg selv! For meg handler det om velvære.

Kunnskap, utvikling, trygghet og pasientsikkerhet er mine fokusområder, den gang da som nå. En del av reisen har vært å stadig utvikle meg som behandler. Jeg reiser regelmessig i både inn- og utland på kurs og praktiske treninger. Bransjen utvikles stadig, og det er viktig for meg å holde meg faglig oppdatert. 
Jeg ønsker å være en trygg behandler, og setter pasientsikkerhet høyt. De siste 5 årene har jeg også bidratt til å lære opp nye behandlere i Restylane, og det er veldig givende.

Jeg er så heldig som har en jobb jeg stortrives i!
Og fantastiske kunder som inspirerer meg hver eneste dag!

Tusen takk for at dere fortsetter å komme til meg,  og takk for tilliten dere gir ved å velge meg som behandler.

Går for et par tiår til😊

Kari :-)

01.10.2022 Jubileum - klinikken er 10 år!