Om meg

243499399_280259723742421_6802459471864200373_n

Kari Elén Bjelland

Kosmetisk sykepleier

Jeg var ferdig utdannet offentlig godkjent sykepleier i 2000.  I 2005 begynte jeg min karriere innenfor kosmetisk medisin i klinikk.  Etter flere års praksis i faget ved ulike klinikker, startet jeg høsten 2012 opp egen virksomhet.

Jeg er autorisert som  «Spesialist med anatomispesialisering» fra Galderma for bruk av Restylane.
Jeg har fra 2017 også jobbet som kursholder / instruktør for Galderma i deres autorisasjonsprogram for nye behandlere som skal starte opp med Restylane.  Jeg holder også viderekommende kurs i leppeteknikker. 

Med årelang erfaring på de vanligste kosmetisk medisinske behandlingene er du i trygge hender hos meg.

Med meg på laget er jeg så heldig å ha Dr.Irina Ibanescu. Ibanescu fungerer som medisinsk ansvarlig lege for mitt foretak, og har spesiell interesse for dermatologi og kosmetisk medisin. 

Det handler om velvære

OM MEG

Det handler om velvære

OM MEG

Trygghet

Din trygghet står i mitt fokus.

Under en konsultasjonstime legger jeg stor vekt på dine ønsker, personlig rådgiving og god informasjon. Faglig oppdatering prioriteres høyt – jeg drar jevnlig på kurs og har tett samarbeid med mine produktleverandører. 

I etterkant av behandling og/eller konsultasjon er det en selvfølge for meg å gi deg tett oppfølging om du ønsker det. Jeg ønsker både kvinner og menn velkommen for en gratis uforpliktende og ærlig konsultasjon. 

Nedre aldersgrense på medisinske behandlinger er 18 år. Jeg behandler ikke gravide eller ammende kvinner. Derfor er det viktig at du forteller meg om du er gravid eller prøver å bli gravid.
motoki-tonn-ezOKZhYJAFo-unsplash
inga-gezalian-Wnler_kasvc-unsplash

Visjon

At du som kunde skal være fornøyd!

Jeg ønsker å gi deg følelsen av å stråle og være den beste utgaven av deg selv! Alle er vi skapt forskjellige, og du skal fremdeles være deg med dine egne særtrekk og kjennetegn. Jeg ønsker å hjelpe deg å se frisk og opplagt ut, kanskje få huden din til å se sunnere ut.  

"Det handler om velvære"