shutterstock_670415890

NYHET! – ny behandling!

Rainbow tråder 
Jeg fører nå PDO-tråder fra det velrennomerte merket Rainbow.
Disse trådene har vært på markedet siden 2013 og blir produsert av Oreon Life Science i Sør-Korea.
PDO tråder (Polydioxanon-tråder) har blitt brukt som suturtråder i en årrekke, og brytes naturlig ned i kroppen over tid. 
Jeg tilbyr både kollagenstimulerende tråder og løftetråder. 
De ulike trådene- alt etter type- kan brukes på de fleste områder der man ønsker hudforbedring: under øyne, rundt munn, nasolabiallinjer, hals/hake og huden i ansiktet for øvrig. 
Trådenene vil være oppløst opp etter 6 måneder, men kollagenet huden selv har produsert, forblir. For å opprettholde et godt resultat, anbefales det ny behandling etter 1,5 -2 år, alt etter hudkvalitet. 
Bedøvelse gis ved alle behandlingene. 
 
Mono/ kollagenstimulerende tråder
Monotråder plasseres i dermis, like under huden.
De virker oppstrammende og hudforyngende gjennom stimulering av hudens egen kollagen- og elastinproduksjon, samt forbedring av hudens mikrosirkulasjon. Disse trådene kan brukes på alle hudtyper, og er fine på forebygging, linjer og arr.
Den voksne huden får mer spenst og fasthet og et yngre utseende. Det tar litt tid før full effekt, men etter 3-4 måneder har man et godt synlig resultat. 
 
COG 6D løftetråder
Dette er kraftigere tråder som gir en direkte umiddelbar løfteeffekt, samt en langsiktig virkning ved kollagenstimulering.
Denne behandlingen krever en god og fast hudkvalitet, og er fin på hud som «sagger».

Velkommen til konsultasjon for å få vite mer om trådene og hvilke typer tråder som passer for din hud!
09.10.2022 NYHET! – ny behandling!