shutterstock_329376464

SkinPen™ - hudforyngelse og glød!

SkinPen™ er en topp moderne microneedlingbehandling og den første av sitt slag som er FDA godkjent. Den er klinisk dokumentert effektiv på acnearr; som er noe av det aller vanskeligste man kan behandle. SkinPen™ har som formål å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden som kan redusere linjer og rynker samt ujevnheter i hudtone og hudstruktur.

Den er også super på store porer og grov hud, fine linjer og rynker. Generelt vil hudstrukturen bli jevnere og penere. 

Selve behandlingen går ut på at en jobber over huden med et hode som har 14 tynne nåler. Nålene stemples ned i huden mange ganger i sekundet, og man lager kontrollerte mikroskader på huden. På denne måten stimuleres hudens naturlige sårhelingsprossess, mens den minimerer celleskadene.  Resultatet er en effektiv oppbygging av vevet og en glattere jevnere hudstruktur. 

Behandler tilpasser behandlingen etter en individuell vurdering av huden. En behandling tar omtrent 30 minutter, og man kan få lett bedøvelse i forkant dersom man ønsker det.  De fleste klarer seg imidlertid fint uten bedøvelse. Etter behandlingen blir huden rød og en kan føle seg litt solbrent. Resten av dagen bør en kun smøre seg med en gel som en får med til hjemmebruk; denne roer ned huden og hjelper den å heles. De neste dagene kan en oppleve å flasse litt. En kan gå på jobb etter et par dager. 

Det anbefales å ha minst 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom. Litt etter litt blir huden penere. 

For de som har større acneproblematikk må man regne med opp til 6 behandlinger i samme behandlingsintervall. 

Skin pen er for alle, både kvinner og menn. Den passer for alle hudtyper. Den er for deg som har ujevn hudstruktur og arr, og for deg som bare ønsker å få en jevnere og mer finporet hud. 

Skin Pen erstatter ikke botox eller fillers. Behandlingen står utmerket godt alene, og kan også være et flott supplement til injeksjonsbehandllinger. 
Hvis en virkelig vil gi huden et løft, gjør en gjerne bruk av ulike behandlingsalternativer, inkludert effektive hudprodukter til hjemmebruk.  
Jo flere måter man «angriper» huden på, jo bedre resultat vil man også ha mulighet til å oppnå. 
19.03.2024 SkinPen™ - hudforyngelse og glød!