Om meg

Om meg

Om meg

Det handler om velvære, få frem den beste utgaven av deg selv.

Kari_Bjelland_02

Kari Elen Bjelland

Kosmetisk sykepleier

Jeg var ferdig utdannet offentlig godkjent sykepleier i 2000.  I 2005 begynte jeg min karriere innenfor kosmetisk medisin i klinikk.  Etter flere års praksis i faget ved ulike klinikker, startet jeg høsten 2012 opp egen virksomhet.

Jeg er autorisert som  «Spesialist med anatomispesialisering» fra Galderma for bruk av Restylane.
Jeg har fra 2017 også jobbet som kursholder for Galderma i deres autorisasjonsprogram for nye behandlere som skal starte opp med Restylane.  

Med deltagelse på diverse kurs i Botulinum toksin (Botox) og års erfaring med denne type behandling, er du i trygge hender hos meg.

Med meg på laget har jeg Dr. Freddy Hestholm, som er spesialist på hudsykdommer. Hestholm fungerer som medisinsk ansvarlig for mitt foretak. 
_DSC8693

Trygghet

Din trygghet står i mitt fokus. Under en konsultasjonstime legger jeg stor vekt på dine ønsker, personlig rådgiving og god informasjon. Faglig oppdatering prioriteres høyt – jeg drar jevnlig på kurs og har tett samarbeid med mine produktleverandører. I etterkant av behandling og/eller konsultasjon er det en selvfølge for meg å gi deg tett oppfølging om du ønsker det.

Jeg ønsker både kvinner og menn velkommen for en gratis uforpliktende og ærlig konsultasjon. Nedre aldersgrense på medisinske behandlinger er 18 år. Jeg behandler ikke gravide eller ammende kvinner. Derfor er det viktig at du forteller meg om du er gravid eller prøver å bli gravid.

Visjon:

At du som kunde skal være fornøyd!

Jeg ønsker å gi deg følelsen av å stråle og være den beste utgaven av deg selv! Alle er vi skapt forskjellige, og du skal fremdeles være deg med dine egne særtrekk og kjennetegn. Jeg ønsker å hjelpe deg å se frisk og opplagt ut, kanskje få huden din til å se sunnere ut.  Kanskje viske ut noen tretthetstegn, gjøre dype rynker mindre fremtredende eller å få slitne munnviker til å vende oppover …  Ved riktig bruk av kosmetisk medisin er det mulig å få huden du ønsker deg.

"Det handler om velvære"
shutterstock_351674471
_DSC8710
Adresse
Luramyrveien 1
4313 Sandnes

Telefon
+47 404 94 739

Epost
post@karibjelland.no
Åpningstider:
Mandag - onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 12:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lørdag etter avtale

Ellers etter avtale.